|
|
دسترسي بيش از ۲۸۷۰ مدرسه استان به شبکه ملي اطلاعات
مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان کرمان از اتصال مدارس استان به شبکه ملي اطلاعات قبل از شروع سال تحصيلي خبرداد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل ارتباطات وفناوري اطلاعات استان کرمان ،مسعود الهامي مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات اين استان به توسعه زيرساخت هاي ارتباطي استان طي سه سال اخير گفت: تاکنون ۲۸۷۰ مدرسه روستايي و شهري استان به شبکه ملي اطلاعات متصل شده اند.
الهامي با اشاره به ماده ۶۹ برنامه ششم توسعه پروژه هوشمندسازي مدارس را از اولويت هاي حال حاضر وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برشمرد و تصريح کرد: در اين پروژه با اتصال مدارس روستايي و شهري به يک شبکه مستقل و مرکزي، دسترسي به محتوا و اطلاعات تهيه شده کشوري براي معلمان و دانشآموزان با سرعت بالا و بصورت رايگان ميسر مي گردد.
وي افزود: طرح هوشمندسازي مدارس در راستاي تحقق شعار «ايران هوشمند» و تحقق عدالت ارتباطي براي کاهش شکاف آموزشي ميان دانش آموزان شهري و روستايي در سطح کشور در حال اجرا است.
مديرکل ارتباطات استان ضمن اشاره به تلاش ها و زحمات شبانه روزي همکاران مجموعه ارتباطات و فناوري اطلاعات و آموزش و پرورش استان بيان کرد: در راستاي اين طرح تيم هاي فني اپراتورهاي ثابت و سيار با تجهيزات به مدارس هدف جهت نصب مودم و ارايه سرويس رايگان اعزام مي شوند.
|
|
|
|
|
|
034-32229301-2 kerman@ict.gov.ir 034-32236461 |
|
|
|
كرمان -خيابان سعدي نبش كوچه 3 اداره كل ارتباطات وفناوري اطلاعات استان كرمان |
|
|