پرش به محتوای اصلی

اخبار

1799 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

1799 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اعلام این خبر که استان کرمان بیشترین روستای دارای ارتباط در بین استانهای هم جوار را دارد. افزود: تاکنون 1799 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات استان درجلسه شورای اداری دستگاههای تابعه وزارت ارتباطات در استان با بیان اینکه 87 درصد روستاهای استان دارای حداقل یک نوع ارتباط مخابراتی هستند خاطرنشان کرد: راه اندازی اینترنت پرسرعت 500 روستای بالای 20 خانوار استان به اپراتورهای ارتباطی همراه اول و ایرانسل واگذار شده وبه زودی اجرا خواهد شد.

الهامی خاطرنشان کرد: با تاکید مهندس جهرمی وزیر ارتباطات، در سالهای اخیر تلاش های بسیاری جهت راه اندازی اینترنت روستاها صورت گرفته و راه اندازی اینترنت 2306 مدرسه روستایی از آن نمونه است.

وی افزود: برنامه ریزی لازم جهت اتصال تمامی روستاهای بالای 20 خانوار صورت گرفته و با شروع پروژه فیبرروستایی در استان و گسترش فیبر در مسیرهای روستایی تا پایان این دولت این مهم تحقق می یابد.

۱۵ دی ۱۳۹۹ ۱۱:۰۳
تعداد بازدید: ۲۸۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید