مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان از دسترسی روستاهای مهرصالح و کهک اسفیج شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات، همزمان با روز جهانی ارتباطات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیر کل ارتباطات استان از تلاش خانواده ارتباطات استان در ارتقای یک سایت همراه اول جهت دسترسی روستاهای مهرصالح و کهک اسفیج شهرستان بافت به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح با صرف اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری به روستاها (USO ) انجام شده است.
وی دسترسی 168 خانوار با جمعیتی بالغ بر 514 نفر به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات را از برکات اجرای این طرح دانست و اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری تمامی روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.