پرش به محتوای اصلی

اخبار

به مناسبت هفته دولت:

اتصال دو روستای شهرستان بردسیر به شبکه ملی اطلاعات با ۶۴ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری

اتصال دو روستای شهرستان بردسیر به شبکه ملی اطلاعات با ۶۴ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری
با راه‌اندازی یک سایت تمام‌تکنولوژی ایرانسل و سرمایه‌گذاری ۶۴ میلیارد ریالی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات، در بخش گلزار شهرستان بردسیر ،استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، آزاده تاج الدینی سرپرست این اداره کل گفت:این پروژه ارتباطی که در روستاهای راسک و ده مرتضی به بهره‌برداری رسیده است، دسترسی پایدار به اینترنت پرسرعت همراه را برای ساکنان این مناطق فراهم کرده است.
 
 تاج‌الدینی با اشاره به اهمیت کاهش فاصله دیجیتال میان شهر و روستا بیان کرد: با راه‌اندازی این سایت، ۷۲ خانوار با جمعیت ۲۵۴ نفر امکان استفاده از خدمات شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت را خواهند داشت.
 
نماینده وزارت ارتباطات در استان کرمان تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی روستایی، زمینه‌ساز رشد اقتصادی، ارتقای آموزش و افزایش بهره‌مندی روستاییان از خدمات دولت الکترونیک خواهد بود.
۴ شهریور ۱۴۰۴ ۱۳:۱۱
تعداد بازدید: ۱۱۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید