پرش به محتوای اصلی

اخبار

به مناسبت هفته دولت:

از توسعه اینترنت در مناطق محروم و کم برخوردار تا آموزش مهارتهای دیجیتال به دانش آموزان، اقدامات سازنده دولت چهاردهم در استان کرمان

از توسعه اینترنت در مناطق محروم  و کم برخوردار تا آموزش مهارتهای دیجیتال به دانش آموزان، اقدامات سازنده دولت چهاردهم در  استان کرمان
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان به مناسبت هفته دولت اعلام کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت چهاردهم با اجرای پروژه‌های گسترده، دسترسی روستاهای محروم استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات را افزایش و شبکه فیبر نوری روستایی و شهری را توسعه داده است. همچنین طرح آموزش‌ مهارت های دیجیتال به دانش آموزان و طرح مهارت‌آموزی به سربازان نظام وظیفه در استان آغاز و تداوم دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان،آزاده تاج الدینی سرپرست این اداره کل همزمان با هفته دولت، در گفتگوی خبری با روزنامه نذیر کرمان اعلام کرد: در دولت چهاردهم 359 روستای محروم و کم برخوردار استان به شبکه ملی اطلاعات  از طریق احداث 122 سایت تلفن همراه  جدید و ارتقای 51 سایت موجود به فناوری بالاتر، با اعتبار 9440 میلیارد ریال از محل منابع وزارت ارتباطات  و فناوری اطلاعات متصل شده اند ،وی همچنین ازاجرای 822 کیلومتر فیبر نوری روستایی برای اتصال  سایت‌های روستایی با اعتبار 2470 میلیارد ریال خبر داد  که  ۲۹۵ کیلومتر از مسیر  از ابتدای سال اجرا شده است.
 

تاج الدینی در حوزه  دسترسی به اینترنت منازل و کسب‌وکارها گفت: پروژه فیبر نوری در شهر بم توسط اپراتور متعهد دولت «های‌وب» اجرا شده و تاکنون بیش از 200 مشترک از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند.

سرپرست اداره کل ارتباطات در این گفتگو بیان کرد: در حوزه حمایت از شرکت‌های  حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از محل اعتبارات تسهیلات تبصره 18 ، 3118 میلیارد ریال به شرکت‌های حوره تخصیص یافته و زمینه اشتغال 261 نفر فراهم شده است.

تاج الدینی با اشاره به پروژه کاملا بومی  ارتقا ظرفیت شبکه انتقال زیرساخت استان کرمان به میزان یک ترابایت با استفاده از توانمندی شرکتهای دانش‌بنیان بیان کرد: این پروژه علاوه بر رفع محدودیت‌های ناشی از کمبود پهنای باند موجب توسعه تکنولوژی داخلی، ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش کمی و کیفی مشترکین می‌شود.

وی افزود: در زمینه آموزش  مهارتهای دیجیتال، از ابتدای سال‌جاری تاکنون قریب به 16 هزار نفر دانش‌آموز در طرح ملی «ایران دیجیتال» آموزش دیده و توانسته‌اند رتبه‌های برتر کشوری کسب کنند. علاوه بر این، 202 نفر از سربازان وظیفه استان در حوزه‌های فناوری اطلاعات مهارت‌آموزی شده‌اند تا آمادگی لازم برای ورود به بازار کار در این حوزه‌ها را پیدا کنند.

نماینده وزارت ارتباطات در پایان این گفتگو خاطرنشان کرد: این اقدامات تنها بخشی از تلاش‌های مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، ارتقای خدمات دیجیتال و توانمندسازی نیروی انسانی در استان کرمان است.

۵ شهریور ۱۴۰۴ ۰۸:۳۷
تعداد بازدید: ۱۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید