مدیرکل ارتباطات استان کرمان گفت:با هدف رفع مشکلات پوششی و ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی در شهرستان کهنوج، ۱۲ سایت همراه اول با بهینهسازی تجهیزات نوسازی شده و اجرای دو سایت ایرانسل و توسعه دسترسی فیبر نوری منازل و کسبوکارهای شهر کهنوج نیز در برنامه قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، نشستی با حضور تاجالدینی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان،فرماندار کهنوج درمحل این فرمانداری برگزار شد، که مدیر ارتباطات استان با اشاره به بررسی وضعیت پوشش ارتباطی شهرستان کهنوج، از اجرای مجموعهای از اقدامات برای بهبود کیفیت شبکه ارتباطی و افزایش دسترسی شهروندان و روستاییان این شهرستان خبر داد.
وی در ادامه این گزارش اعلام کرد: در بخش شبکه همراه اول، عملیات بهینهسازی تجهیزات در ۱۲ سایت انجام شده که این اقدامات با هدف افزایش ظرفیت شبکه، بهبود کیفیت خدمات و ارتقای وضعیت پوشش ارتباطی در نقاط مختلف شهرستان انجام شده است.
همچنین تاج الدینی بیان کرد: دو سایت ایرانسل در شهر کهنوج در دست اقدام و اجرا قرار دارد که با تکمیل آنها، ظرفیت شبکه و کیفیت خدمات ارتباطی در این شهر افزایش خواهد یافت.
مدیر کل ict استان گفت: ارتباطات روستایی این شهرستان نیز وضعیت ۸۷ روستای بالای ۲۰ خانوار مورد بررسی قرار گرفته است که از این تعداد، ۸۶ روستا از پوشش مناسب مکالمه برخوردار بوده و ۸۱ روستا نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند.
وی همچنین اتصال منازل و کسبوکارهای شهر کهنوج به شبکه فیبر نوری در برنامه اجرایی قرار گرفته است که با تحقق آن، زیرساخت لازم برای ارائه اینترنت پرسرعت و پایدار به خانوارها و واحدهای کسبوکار شهری فراهم خواهد شد.
در پایان این نشست بررسی و رفع نقاط دارای ضعف پوششی، نوسازی تجهیزات سایتهای ارتباطی و اجرای پروژههای جدید در کنار توسعه زیرساخت فیبر نوری، از جمله اقداماتی است که با هدف ارتقای کیفیت ارتباطات و پاسخگویی به نیازهای ارتباطی شهرستان کهنوج مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.