با راهاندازی سایت ارتباطی همراه اول، امکان دسترسی ۲۵۵ نفر از ساکنان روستای مبارکه، بخش مرکزی شهرستان بردسیر، به شبکه ملی اطلاعات فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، تاجالدینی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، از اتصال روستای مبارکه به شبکه ملی اطلاعات خبر داد، وگفت: این روستا در بخش مرکزی شهرستان بردسیر واقع شده و دارای ۷۵ خانوار است.
این پروژه با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال از محل منابع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شده است. در قالب این طرح، سایت 2G/4G همراه اول در روستای مبارکه راهاندازی شد.
راهاندازی این سایت، زمینه دسترسی ساکنان روستای مبارکه به اینترنت همراه و خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات را فراهم کرده و امکان بهرهمندی بیشتر آنان از خدمات الکترونیکی و ارتباطات آنلاین را گسترش میدهد.