پرش به محتوای اصلی

اخبار

الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات از برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال فرهنگی و اسلامی در آذرماه سالجاری در دانشگاه پیام نور استان کرمان خبرداد.

الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات از برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال فرهنگی و اسلامی در آذرماه سالجاری در دانشگاه پیام نور استان کرمان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، نشست هم اندیشی به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال فرهنگی و اسلامی دوشنبه مورخ ۹۶/۰۷/۰۳در محل دانشگاه پیام نور استان کرمان تشکیل شد.

مهندس الهامی در این نشست با بیان اینکه در زمینه توسعه شبکه های زیرساختی و دسترسی به بلوغی رسیدیم که فرصت عظیمی در زمینه ایجاد کسب و کارهای نوپا دانش بنیان در استان فراهم گردیده بیان نمود: می توانیم با همکاری و همگرایی دانشگاه ها با سایر بخش ها از جمله گردشگری،  صنایع دستی، فرهنگی، خدماتی ... و بهره گیری از توان و پتانسیل بخش خصوصی ضمن تأمین نیازهای بومی، رونق اقتصادی قابل توجه و نشاط اجتماعی لازم را به جامعه تزریق نماییم .

۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۷
تعداد بازدید: ۳۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید