پرش به محتوای اصلی

اخبار

استفاده از ظرفیت شبکه ملی اطلاعات به منظور افزایش بهره وری و تحول اقتصاد دیجیتال

استفاده از ظرفیت شبکه ملی اطلاعات به منظور افزایش بهره وری و تحول اقتصاد دیجیتال
🔰مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان اظهارکرد: بدون حتی یک مراجعه حضوری، 17میلیون فقره وام یک میلیون تومانی به متقاضیان پرداخت شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، مسعودالهامی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری که با حضور سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استاندار و رئیس کارگروه برگزار شد ضمن بیان افزایش ظرفیت 2000 گیگابیتی در هسته شبکه ملی اطلاعات در هفته آخر اسفند سال گذشته بیان کرد: کرونا باعث شد که هدف گذاری خردادماه سال 1400  بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، درفروردین ماه سال 99 محقق شود.
الهامی با اشاره به رشد دوبرابری استفاده از شبکه ارتباطی در استان گفت: ظرفیت شبکه متروی درون استانی مخابرات ایران تا پایان اسفندماه 40 درصد افزایش داشته است.
در ادامه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و دبیر کارگروه بر فراهم بودن زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات و لزوم تعامل و همکاری دستگاه های اجرایی تاکید کرد و افزود: در راستای پیاده سازی دولت الکترونیکی 23 پروژه اولویت دار تعریف  و ده اقدام مهم و فوری برای تحقق هرچه سریعتر دولت الکترونیکی استخراج و برای اجرا درمدت یک ماه با دستور ریس محترم جمهور به دستگاه ها ابلاغ شده است.
وی با توجه به برگزاری بزرگترین ویدئو کنفرانس  کشور با حضور رئیس جمهور  با استفاده از ظرفیت های شبکه ملی اطلاعات در اوایل خردادماه سالجاری گفت : این ویدئو کنفرانس با استفاده از یک پلتفرم ایرانی که به دست جوانان این مرز و بوم توسعه داده شده با حضور بیش از ۵۰۰۰ نفر در قالب ۱۰۰۰ اتاق مجازی برگزار شد.
الهامی بیان کرد: شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اصلی فضای مجازی کشور و دولت الکترونیک  محسوب می‌شود که در لایه‌های مختلف باید با همکاری نزدیک و تعامل حداکثری همه دستگاه ها و نهادها به صورت مداوم توسعه پیدا کند.
وفایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری و رئیس کارگروه به نقش مهم، اساسی و غیر قابل انکار فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک در مدیریت کرونا اشاره کرد و افزود: مدیریت کرونا بدون استفاده از زیرساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات مقدور نبود و دستگاه‌های اجرایی باید از همه ظرفیتهای استانی و فرصت ها برای توسعه هر چه بیشتر زیرساخت های فناوری اطلاعات و تحقق کامل دولت الکترونیک در ابعاد مختلف استفاده کنند.
۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۴۹
تعداد بازدید: ۴۱۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید