پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

معاون امور زنان رئیس جمهور در گفت و گو با جماران تشریح کرد؛ نقش بانوان در رونق اقتصادی/ قوای مقننه و قضائیه به دولت کمک نکنند کار پیش نمی رود

معاون امور زنان رئیس جمهور در گفت و گو با جماران تشریح کرد؛ نقش بانوان در رونق اقتصادی/ قوای مقننه و قضائیه به دولت کمک نکنند کار پیش نمی رود
(دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵) ۱۲:۴۲

وی گفت: تحقق رونق اقتصادی، همکاری و مشارکت تمامی قوا را می طلبد، نه تنها دولت؛ چون اگر زمینه های لازم توسط قوه های مقننه و قضائیه فراهم نشود و همراهی، حمایت و پشتیبانی لازم وجود نداشته باشد، دولت قطعا نمی تواند تمام برنامه های خود را تا مرز تحقق نهایی پیش ببرد.

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بدون همکاری بانوان در راستای تحقق عنوان سال، «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» موفقیتی به دست نمی آوریم، از لزوم مشارکت قوای مقننه و قضائیه در کنار دولت به منظور تحقق رونق اقتصادی سخن گفت.

شهیندخت مولاوردی اظهار کرد: رونق اقتصادی در یک سال و نیم پیش رو، از الویت های برنامه ای دولت است که سال گذشته نیز اعلام کرده بود و بستگی به شرایط تحقق این برنامه داشت.

وی ادامه داد: تحقق این برنامه نیازمند عوامل متعدد و همچنین فراهم شدن زیرساخت های لازم است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر مباحث اقتصادی به عنوان چالش اصلی جامعه امروز، تصریح کرد: با توجه به شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» که برای امسال انتخاب شده و چالش اصلی جامعه امروز که اقتصاد و موضوعات مربوط به آن است و ایجاد شرایط رونق اقتصادی، توجهی دوچندان را می طلبد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: تحقق رونق اقتصادی، همکاری و مشارکت تمامی قوا را می طلبد، نه تنها دولت؛ چون اگر زمینه های لازم توسط قوه های مقننه و قضائیه فراهم نشود و همراهی، حمایت و پشتیبانی لازم وجود نداشته باشد، دولت قطعا نمی تواند تمام برنامه های خود را تا مرز تحقق نهایی پیش ببرد.

مولاوردی خاطرنشان کرد: در حوزه زنان نیز با توجه به ظرفیت موجود و اینکه زنان نیمی از سرمایه انسانی کشور به شمار می روند، به طور یقین در اجرایی شدن برنامه ها و تحقق رونق اقتصادی تاثیرگذار خواهند بود و بدون مشارکت آن ها، موفقیتی حاصل نمی شود.

معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید